Bir Garip Aşk 94. Bölüm izle Bir Garip Aşk Yeni Bölüm 17-03-2016 17 Mart 2016 izle7 youtube


Bir Garip Aşk 94. Bolum
Bir acayip Aşk son bölüm yayınlandı, Kanal 7 Bir garip Aşk 92. Bölüm izle (Arnav Ne yapıcak) Son bölümde yaşananlar neler Anjali bebeğini düşürecek mi Shyam`ın palanı ne, sonucunda başarılı olacak mı?

Khushi ve Nanda Kishore  kirli planlı ile adı çıkan Shyam’ın plan videosuna ulaşmaları ve bunu Raizada ailesine anlatmaları ile gerçekleşen olayların yaşandığı yeni kısmı yayınlandı. Anjali Shyam`a sebep tokat atıyor, neleri öğrendi. Gerçekleri öğrenince sebep bu şekilde bir müdahalede bulunmuş oldu. Anjali Bebeğini düşürdü mü? Anjalinin kalbini kıran ve ona olan güvenini sarsan Shyam şimdi ne meydana getirecek vicdana azabı çeken Shyam bebek sesleri duymaya başlıyor. Khushi, Arnav arasındakş yakınlaşma nereye varacak?

Bir acayip Aşk, Kanal 7’nin yeni dizisi Bir garip Aşk 94. Bölüm yayına geldi. Bir acaip aşk son bölüm izle, sevine sıra Bir şaşırtıcı ve hayret verici Aşk`ta neler yaşandı. Bir garip Aşk, 94. Bölüm’de neler yaşandı. Bir acayip aşk full izle!

Bir garip Aşk, şaşırtıcı ve hayret verici Aşk 94. Bölüm ile ekrana geldi. Sevilen fenomen dizinin yeni bölüm fragmanı gösterildimı? Izle. Khushi, Arnav’ın olanakı olmayan aşklarını ekrana taşıyan dizi Bir garip Aşk Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yeni bölüm ve yeniden olmak üzere iki kere izleyici ile buluşuyor. Bir garip Aşk 94. Bölüm bugün her zamanki saati olan 16.00′da Kanal 7′de olacak ve dizinin bu haftaki kısmınde Arnav ve Khushi’nin başına gelecekler izleyenleri gene ekrana kilitleyecek benzeri görülüyor. Işte Bir acayip Aşk son bölüm sizlerle..

Bir Garip Aşk 94. Bölüm Full izle 17-03-2016,Bir Garip Aşk 94. Bölüm Tek Parça HD izle,Bir Garip Aşk 94. Bölüm Tek Parça seyret,Bir Garip Aşk son bolum izle,Bir Garip Aşk 94. Bölüm Full Hd izle,Bir Garip Aşk 94. Bölüm Donmadan izle,Bir Garip Aşk 94. Bölüm Hemen izle,Bir Garip Aşk 94. Bölüm Hemen izle,Bir Garip Aşk 94. Bölüm izle ,Bir Garip Aşk 94. Bölüm izle

Konusu :
Bir Garip aşk Konusu
Bazen katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ 9 Kasım Pazartesi gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında.
Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.
‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da yeni bölümleri, saat 11:30’da ise tekrar bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında…
Künye:
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
KANAL 7’Yİ AŞAĞIDAKİ FREKANSLARDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
Kanal 7 SD / Türksat 4A / Frekans: 12095 / Polarizasyon: Yatay / Symbol Rate: 4800 / FEC: 5/6
Kanal 7 HD / Türksat 4A / Frekans: 12103 / Polarizasyon: Yatay / Symbol Rate: 8333 / FEC: 2/3
TELEDÜNYA / Kanal 7: 27.Kanal / Kanal 7 HD: 60.Kanal
TIVIBU / Kanal 7: 28.Sıra / Kanal 7 HD: 317.Sıra
KABLO TV / Analog S13
D-SMART / 27.Kanal
DIGITURK / 34.Kanal

Labels: ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

network

iyi100 Toplist Siteniz - Siteni Ekle KelebekListToplist Derli Toplu SiteleroToplist | Türkiye'nin Yeni ToplistiMy Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.