Bir Garip Aşk 50. Bölüm Tek Parça 15 Ocak 2016 Bedava izle7

Kana 7 nin sevilen diziBir Garip Aşk Son bölüm De yaşananlara bir göz atalım dediğimiz de ilk aklımıza gelecek olan sahne şüphesiz Arnav ve Khushi’nin aşkıdır.

Zaten dizinin Senaryosununda ana temasını oluşturan olaylar zinciri Arnav ve Khushi’nin aşkı ile başlayıp öyle devam ediyor. Kanal 7 Tv  Elif dizisinden sonra ki en büyük reytingi Bir Garip aşk ile yakaladı diyebilirz. Bir hind Dizisi olan Bir Garip Aşk Türkiyede de çok sevildi. ve Seyirci diziyi hemen ilk bölümlerinden sonra sahiplenmeye başladı.

Her gün oynayan bir dizi olmasına rağmen kategorisinde benzersiz ve aynı zamanda yerli yapım dizileri ilede boy çlçüşmeye başlayarak büyük bir başarı yakalamış durumda.  Bunda Sonraki bölümlerde elimizden geldiğince Paylaşmaya gayret edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Bu arada lütfen dizi ile ilgili görüşlerinizi yorum bölümüzde bizimle paylaşmaktan geri durmayın.




Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

network

iyi100 Toplist Siteniz - Siteni Ekle KelebekListToplist Derli Toplu SiteleroToplist | Türkiye'nin Yeni ToplistiMy Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.