Bir Garip Aşk 52. Bölüm Tek Parça 19 Ocak 2016 Bedava izle7



Kanal 7`nin Fenomen Dizisi Bir garip Aşk son Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Bir garip Aşk 52.Bölümde Bizleri bekleyen şok görüntüler neler yeni Bölümde Sürpriz Gelişmeler Neler Bizleri Bekleyen şok Sahneleriyle Kanal 7 Ekranlarında.

BiR garip AşK 52.BöLüM öZETi:

Khushi gene sakarlığının kurbanı olur ve partide eğlenirken üzerindeki elbiseyi yırtar. Bu duruma kızan Arnav yinede ona kendi giydiği üstündeki gömleğini verir. Payal’in üzgün olduğunu gören Khushi, Arnav’ın üzücü sözlerini bir kenara bırakarak her zamanki şen kişiliği ile ablasının yüzünü güldürmeye çalışır.

Sadece Manaroma’nın kendisi üstünde kurduğu baskıdan bir çeşitli kurtulamayan Payal’in neşelenmeye niyeti bulunmaz.

Partinin peşinden Raizada ailesinin ritüelleri gereği Payal ve Manaroma bir araya gelmek zorunda kalır.. Bu sırada Arnav'la birlikte Madhumati’nin evine giden Khushi, hiç kimseye haber vermeden evliliğe ilk adımını attıği için kendi adına orada bulunanlardan özür diler. Fakat Madhumati onu affetmeye niyetinin olmadığını söyler.

BiR Garip AşK 48.BöLüM öZETi:

Khushi, Arnav’ın mesajını okur ve onunla buluşmak için terasa çıkarken uzun bir süreden beri kendisini takip eden Shyam onu hiç ummadığı bir anda aniden durdurur ve ağzını sıkıca kapatır. Bütün bu olup bitenlerden habersiz olan Arnav, Khushi’nin iletiını görmediğini düşünerek aşağı inerken onun aslına bakarsak Shyam tarafınca istemeden götürüldüğünü görür ve ikisinin arasındaki konuşmayı büyük bir dikkatle dinlemeye adım atar.

Shyam, Khushi’ye onu ne kadar aşırı sevmiş olduğini anlatıyordur. Bunları sezmek Arnav’ı iyice kızdırır ve Shyam ile tartışmaya başlarlar. öte taraftan Shyam’ı bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Anjali zehirli akrep tuzağından kurtulmuştur. Arnav, Anjali’yi öldürmek isteyenin Shyam olduğunu öğrenebilecek mi?


Labels: ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

network

iyi100 Toplist Siteniz - Siteni Ekle KelebekListToplist Derli Toplu SiteleroToplist | Türkiye'nin Yeni ToplistiMy Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.